Nieuwsbrief - April

 

Het is weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief delen we graag leuk nieuws en hebben we een aantal producten om je mee kennis te laten maken. Voor de maand mei hebben we ook een leuke aanbieding voor jullie!

 


 

Liebe die Natur - Zonnebrand

Nu mei voor de deur staat, hopen we natuurlijk ook op een lekker zonnetje en weer wat hogere temperaturen.

We zetten dan in deze nieuwsbrief ook graag de zonnemelk en zonnecrème van Liebe die Natur in het zonnetje.

 

De zonnemelk heeft een SPF van 25 en komt in een handige tube van 200ml. De zonnemelk heeft een fijne consistentie en is makkelijk uit te smeren. De zonnecrème heeft een SPF van 50 en komt in een tube van 50 ml. Beide zijn waterbestendig en vochtinbrengend. Ideaal om mee te nemen voor onderweg.

In de maand mei hebben we deze twee producten voor jullie met 15% korting!

 


 

VGBC 2024

Na het succes van de internationale therapeuten beurs in november zullen wij 31 mei te vinden zijn op de VoedingsGeneeskunde Beurs | Congres 2024!

 

Tijdens de beurs zijn er de hele dag interessante en leuke workshop te volgen. Tussen de workshops door kun je langs bij verschillende stand, waaronder die van ons. Het lijkt ons leuk om een aantal van jullie dan weer te zien en te spreken! We hebben nog een leuke kleine verrassing voor in de goodiebag van ons merk toppharm

Tot 31 mei in Houten!

 


 

Wist je dat?

  • Je ook bij ons kunt bestellen via verschillende kassasoftware. Handelshuis Bouwman is te vinden in de database van Valk Solutions en Microcash.

  • Op het moment hebben we 19569 artikelen in het assortiment.

 


 

Assortiment

We willen ons assortiment graag zo goed mogelijk aanvullen en uitbreiden. Hiervoor zijn we druk aan het zoeken naar het volgende product om aan het assortiment toe te voegen.

Mocht je een product missen of graag willen zien in ons assortiment, dan horen we dit graag! Je kunt ons hierover mailen of bel met Jan Bouwman (06-50227512).

 

VoedingsGeneeskunde Beurs | Congres 2024

We hebben weer leuk nieuws! 
Vrijdag 31 mei zijn we te vinden op de VoedingsGeneeskunde Beurs | Congres 2024!   Tijdens het Congres zijn er de hele dag workshops te volgen. Tussen de workshops en lezingen door kun je bij ons langs komen, wij staan namelijk midden op het foodplein.  Joshua Naarden van Nutergia, Hester Shabergen & Sophie Flohil van Philo Supplementen en wij zien u graag op onze stand.  We hebben nog een leuke kleine verrassing voor in de goodiebag van ons merk toppharm, dus kom gezellig langs om een praatje te maken en de goodie op te halen! Tot vrijdag!

Bestellen via de webshop

Heb je al een product gezien die je graag zou willen bestellen? Dat kan via onze webshop HB22.nl Je kunt je inschrijven via de site en zo op de hoogte blijven van de verschillende acties en aanbiedingen. Of plaats meteen een bestelling!

Ons assortiment aanvullen

We zijn druk bezig om ons assortiment te vullen. Hiervoor selecteren we zorgvuldig producten om op te nemen. In deze producten hebben we niet alleen vertrouwen dat onze consumenten het een goed product vinden, zelf gebruiken we ze ook graag.  Ondertussen hebben we al ruim 19.200 artikelen van meer dan 140 merken opgenomen in het assortiment. Een deel hiervan ligt zelfs al in ons magazijn en we werken eraan om het magazijn nog verder te vullen.  Nieuw in het assortiment: Muesli extra van Meesters van de Halm!

Handelshuis Bouwman
Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit